Termoprotectie

DE CE TERMOPROTECTIE?

Asa cum stim , de mai bine de 100 de ani s-au proiectat cladiri din otel datorita faptului ca confera ca material de constructie flexibilitate si eficienta in design. Utilizarea otelului structural prezinta o provocare, intr-un incendiu puternic , otelul isi poate pierde forta ducand la un esec catastrofal, cu riscul foarte mare de a provoca daune grave si pierderi de vieti omenesti. O modalitate de a controla acest risc este acoperirea cu straturi speciale de vopseluri. Acestea reactioneaza in prezenta caldurii intense pentru a forma un isolator care poate extinde integritatea structurala timp de pana la 4 ore.

Pentru reusita acestui domeniu de termospumare, avem asigurat personal de specialitate cu instruire corespunzatoare, logistica si utilajele specific acestor tipuri de lucrari.

AVANTAJE

Daca lucrarile de termoprotectie a structurilor metalice sunt realizate corespunzator, acestea pot creste cu mult gradul de rezistenta a structurilor in cazul unui incendiu

CONTACTEAZA-NE

Impiedica propagarea incendiului

Utilizarea otelului structural prezinta o provocare , intr-un incendiu puternic , otelul isi poate pierde forta ducand la un esec catastrofal.

Limiteaza pagubele materiale

Se obtin costuri reduse in cazul incheierii politelor de asigurare pentru cladirile cu astfel de protective, limitand astfel pagubele materiale.

Durabilitatea structurilor metalice

Durabilitatea structurilor metalice se mareste, evitandu-se colapsul intregii constructii in cazul in care izbucneste un incendiu.

Salveaza vieti omenesti

Realizarea lucrarilor de termoprotectie cu vopseluri intumescente la structurile metalice si realizarea protectiei la foc la treceri salveaza vieti omenesti.

error: Content is protected !!